Tracing DNS Delegation Manually (simple non load balanced domains)

Using the command dig on a unix box you can trace how the a domain name is delegated. The most important sections to look at in the dig output is the Answer and Additional Sections. Lets try an working out the chain of authorization for rscott.org. I then follow this up with a more complex trace for http://www.vispinabox.net.au.

1) Get a list of root name servers

8:21pm zzz:~ > dig -t ns

; <> DiG 9.6.1-P1 <> -t ns
;; global options: +cmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 47225
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 13, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 11

;; QUESTION SECTION:
;.                              IN      NS

;; ANSWER SECTION:
.                       81362   IN      NS      k.root-servers.net.
.                       81362   IN      NS      g.root-servers.net.
.                       81362   IN      NS      a.root-servers.net.
.                       81362   IN      NS      l.root-servers.net.
.                       81362   IN      NS      d.root-servers.net.
.                       81362   IN      NS      c.root-servers.net.
.                       81362   IN      NS      e.root-servers.net.
.                       81362   IN      NS      j.root-servers.net.
.                       81362   IN      NS      f.root-servers.net.
.                       81362   IN      NS      i.root-servers.net.
.                       81362   IN      NS      h.root-servers.net.
.                       81362   IN      NS      b.root-servers.net.
.                       81362   IN      NS      m.root-servers.net.

;; ADDITIONAL SECTION:
k.root-servers.net.     40082   IN      A       193.0.14.129
a.root-servers.net.     40082   IN      A       198.41.0.4
l.root-servers.net.     40082   IN      A       199.7.83.42
d.root-servers.net.     40082   IN      A       128.8.10.90
c.root-servers.net.     40082   IN      A       192.33.4.12
e.root-servers.net.     40082   IN      A       192.203.230.10
j.root-servers.net.     40082   IN      A       192.58.128.30
f.root-servers.net.     40082   IN      A       192.5.5.241
i.root-servers.net.     40082   IN      A       192.36.148.17
b.root-servers.net.     40082   IN      A       192.228.79.201
m.root-servers.net.     40082   IN      A       202.12.27.33

;; Query time: 0 msec
;; SERVER: 10.202.200.215#53(10.202.200.215)
;; WHEN: Tue Aug 16 20:27:31 2011
;; MSG SIZE  rcvd: 417

This shows there is a number of root name servers server we could pick from in the Answer section of the output. The additional section gives you the ip address of these name servers and we could have picked any but decided to go with k.root as its the first.

2) Ask the first server (eg k.root) who looks after org

8:27pm zzz:~ > dig -t ns @193.0.14.129 org

; <> DiG 9.6.1-P1 <> -t ns @193.0.14.129 org
; (1 server found)
;; global options: +cmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 61373
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 6, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 6

;; QUESTION SECTION:
;org.                           IN      NS

;; ANSWER SECTION:
org.                    62902   IN      NS      c0.org.afilias-nst.info.
org.                    62902   IN      NS      d0.org.afilias-nst.org.
org.                    62902   IN      NS      b0.org.afilias-nst.org.
org.                    62902   IN      NS      a0.org.afilias-nst.info.
org.                    62902   IN      NS      b2.org.afilias-nst.org.
org.                    62902   IN      NS      a2.org.afilias-nst.info.

;; ADDITIONAL SECTION:
b0.org.afilias-nst.org. 60805   IN      A       199.19.54.1
b2.org.afilias-nst.org. 60805   IN      A       199.249.120.1
a0.org.afilias-nst.info. 69187  IN      A       199.19.56.1
a0.org.afilias-nst.info. 69187  IN      AAAA    2001:500:e::1
c0.org.afilias-nst.info. 69187  IN      A       199.19.53.1
c0.org.afilias-nst.info. 69187  IN      AAAA    2001:500:b::1

;; Query time: 6 msec
;; SERVER: 193.0.14.129#53(193.0.14.129)
;; WHEN: Tue Aug 16 20:29:06 2011
;; MSG SIZE  rcvd: 279

3) Ask b0.org who looks after rscott.org

8:29pm zzz:~ > dig -t ns @199.19.54.1 rscott.org

; <> DiG 9.6.1-P1 <> -t ns @199.19.54.1 rscott.org
; (1 server found)
;; global options: +cmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 43625
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 2, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 1

;; QUESTION SECTION:
;rscott.org.                    IN      NS

;; ANSWER SECTION:
rscott.org.             6500    IN      NS      ns14.zoneedit.com.
rscott.org.             6500    IN      NS      ns7.zoneedit.com.

;; ADDITIONAL SECTION:
ns14.zoneedit.com.      3019    IN      A       209.126.137.108

;; Query time: 7 msec
;; SERVER: 199.19.54.1#53(199.19.54.1)
;; WHEN: Tue Aug 16 20:30:27 2011
;; MSG SIZE  rcvd: 93

4) Ask ns14.zoneedit who looks after rscott.org and it replies back that it does.

8:30pm zzz:~ > dig -t ns @209.126.137.108 rscott.org

; <> DiG 9.6.1-P1 <> -t ns @209.126.137.108 rscott.org
; (1 server found)
;; global options: +cmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 43297
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 2, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 1

;; QUESTION SECTION:
;rscott.org.                    IN      NS

;; ANSWER SECTION:
rscott.org.             6432    IN      NS      ns14.zoneedit.com.
rscott.org.             6432    IN      NS      ns7.zoneedit.com.

;; ADDITIONAL SECTION:
ns14.zoneedit.com.      2951    IN      A       209.126.137.108

;; Query time: 5 msec
;; SERVER: 209.126.137.108#53(209.126.137.108)
;; WHEN: Tue Aug 16 20:31:35 2011
;; MSG SIZE  rcvd: 93

5) Lets ask ns14.zoneedit for the Start of Authority Record

8:31pm zzz:~ > dig -t soa @209.126.137.108 rscott.org

; <> DiG 9.6.1-P1 <> -t soa @209.126.137.108 rscott.org
; (1 server found)
;; global options: +cmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 49213
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 1, AUTHORITY: 2, ADDITIONAL: 1

;; QUESTION SECTION:
;rscott.org.                    IN      SOA

;; ANSWER SECTION:
rscott.org.             7200    IN      SOA     ns7.zoneedit.com. soacontact.zoneedit.com. 2011271408 300 300 300 300

;; AUTHORITY SECTION:
rscott.org.             6395    IN      NS      ns7.zoneedit.com.
rscott.org.             6395    IN      NS      ns14.zoneedit.com.

;; ADDITIONAL SECTION:
ns14.zoneedit.com.      2914    IN      A       209.126.137.108

;; Query time: 170 msec
;; SERVER: 209.126.137.108#53(209.126.137.108)
;; WHEN: Tue Aug 16 20:32:12 2011
;; MSG SIZE  rcvd: 140

The “ns7.zoneedit.com” is the DNS master hence ns14 is the slave. The soacontact.zoneedit.com. means that if you have problems with this domain, contact soacontact@zoneedit.com. @’s have special meaning in zone files, so we replace it with a “.” See here for all the other parameters.

6) Lets ask ns14.zoneedit for the A record (ie the ip address to send the traffic to)

8:32pm zzz:~ > dig -t a @209.126.137.108 rscott.org

; <> DiG 9.6.1-P1 <> -t a @209.126.137.108 rscott.org
; (1 server found)
;; global options: +cmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 62799
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 1, AUTHORITY: 2, ADDITIONAL: 1

;; QUESTION SECTION:
;rscott.org.                    IN      A

;; ANSWER SECTION:
rscott.org.             6008    IN      A       66.96.144.175

;; AUTHORITY SECTION:
rscott.org.             6008    IN      NS      ns7.zoneedit.com.
rscott.org.             6008    IN      NS      ns14.zoneedit.com.

;; ADDITIONAL SECTION:
ns14.zoneedit.com.      2527    IN      A       209.126.137.108

;; Query time: 5 msec
;; SERVER: 209.126.137.108#53(209.126.137.108)
;; WHEN: Tue Aug 16 20:38:39 2011
;; MSG SIZE  rcvd: 109

===========================================

Now for a slightly harder one: http://www.vispinabox.net.au

1) Get the root list
8:38pm zzz:~ > dig -t ns

; <> DiG 9.6.1-P1 <> -t ns
;; global options: +cmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 2693
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 13, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 12

;; QUESTION SECTION:
;.                              IN      NS

;; ANSWER SECTION:
.                       80586   IN      NS      g.root-servers.net.
.                       80586   IN      NS      a.root-servers.net.
.                       80586   IN      NS      l.root-servers.net.
.                       80586   IN      NS      d.root-servers.net.
.                       80586   IN      NS      c.root-servers.net.
.                       80586   IN      NS      e.root-servers.net.
.                       80586   IN      NS      j.root-servers.net.
.                       80586   IN      NS      f.root-servers.net.
.                       80586   IN      NS      i.root-servers.net.
.                       80586   IN      NS      h.root-servers.net.
.                       80586   IN      NS      b.root-servers.net.
.                       80586   IN      NS      m.root-servers.net.
.                       80586   IN      NS      k.root-servers.net.

;; ADDITIONAL SECTION:
g.root-servers.net.     39306   IN      A       192.112.36.4
a.root-servers.net.     39306   IN      A       198.41.0.4
l.root-servers.net.     39306   IN      A       199.7.83.42
d.root-servers.net.     39306   IN      A       128.8.10.90
c.root-servers.net.     39306   IN      A       192.33.4.12
e.root-servers.net.     39306   IN      A       192.203.230.10
j.root-servers.net.     39306   IN      A       192.58.128.30
f.root-servers.net.     39306   IN      A       192.5.5.241
i.root-servers.net.     39306   IN      A       192.36.148.17
b.root-servers.net.     39306   IN      A       192.228.79.201
m.root-servers.net.     39306   IN      A       202.12.27.33
k.root-servers.net.     39306   IN      A       193.0.14.129

;; Query time: 4 msec
;; SERVER: 10.202.200.215#53(10.202.200.215)
;; WHEN: Tue Aug 16 20:40:27 2011
;; MSG SIZE  rcvd: 433

2) Ask g.root Who looks after au

8:40pm zzz:~ > dig -t ns @192.112.36.4 au

; <> DiG 9.6.1-P1 <> -t ns @192.112.36.4 au
; (1 server found)
;; global options: +cmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 50738
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 12, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 8

;; QUESTION SECTION:
;au.                            IN      NS

;; ANSWER SECTION:
au.                     56687   IN      NS      l.au.
au.                     56687   IN      NS      s.au.
au.                     56687   IN      NS      b.au.
au.                     56687   IN      NS      o.au.
au.                     56687   IN      NS      h.au.
au.                     56687   IN      NS      v.au.
au.                     56687   IN      NS      m.au.
au.                     56687   IN      NS      r.au.
au.                     56687   IN      NS      a.au.
au.                     56687   IN      NS      p.au.
au.                     56687   IN      NS      u.au.
au.                     56687   IN      NS      n.au.

;; ADDITIONAL SECTION:
h.au.                   152509  IN      A       202.65.13.73
m.au.                   143033  IN      A       156.154.101.18
n.au.                   155207  IN      A       156.154.102.18
p.au.                   153729  IN      A       156.154.104.18
a.au.                   152509  IN      A       58.65.254.73
b.au.                   152509  IN      A       58.65.253.73
l.au.                   155310  IN      A       156.154.100.18
u.au.                   152509  IN      A       211.29.133.32

;; Query time: 5 msec
;; SERVER: 192.112.36.4#53(192.112.36.4)
;; WHEN: Tue Aug 16 20:41:14 2011
;; MSG SIZE  rcvd: 340

3) ask h.au who looks after net.au (you get back the same set of servers)

8:41pm zzz:~ > dig -t ns @202.65.13.73 net.au

; <> DiG 9.6.1-P1 <> -t ns @202.65.13.73 net.au
; (1 server found)
;; global options: +cmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 14286
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 11, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 10

;; QUESTION SECTION:
;net.au.                                IN      NS

;; ANSWER SECTION:
net.au.                 86400   IN      NS      h.au.
net.au.                 86400   IN      NS      m.au.
net.au.                 86400   IN      NS      p.au.
net.au.                 86400   IN      NS      o.au.
net.au.                 86400   IN      NS      i.au.
net.au.                 86400   IN      NS      l.au.
net.au.                 86400   IN      NS      n.au.
net.au.                 86400   IN      NS      k.au.
net.au.                 86400   IN      NS      q.au.
net.au.                 86400   IN      NS      j.au.
net.au.                 86400   IN      NS      g.au.

;; ADDITIONAL SECTION:
j.au.                   152383  IN      A       202.65.13.72
h.au.                   152466  IN      A       202.65.13.73
l.au.                   155267  IN      A       156.154.100.18
k.au.                   152383  IN      A       202.65.12.71
i.au.                   152383  IN      A       202.65.12.72
m.au.                   142990  IN      A       156.154.101.18
p.au.                   153686  IN      A       156.154.104.18
n.au.                   155164  IN      A       156.154.102.18
q.au.                   152383  IN      A       156.154.105.18
g.au.                   152383  IN      A       202.65.12.73

;; Query time: 11 msec
;; SERVER: 202.65.13.73#53(202.65.13.73)
;; WHEN: Tue Aug 16 20:41:58 2011
;; MSG SIZE  rcvd: 360

4) ask h.au who looks after vispinabox.net.au

8:41pm zzz:~ > dig -t ns @202.65.13.73 vispinabox.net.au

; <> DiG 9.6.1-P1 <> -t ns @202.65.13.73 vispinabox.net.au
; (1 server found)
;; global options: +cmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 51744
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 2, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 0

;; QUESTION SECTION:
;vispinabox.net.au.             IN      NS

;; ANSWER SECTION:
vispinabox.net.au.      14400   IN      NS      ns1.primeinternet.com.au.
vispinabox.net.au.      14400   IN      NS      ns2.primeinternet.com.au.

;; Query time: 183 msec
;; SERVER: 202.65.13.73#53(202.65.13.73)
;; WHEN: Tue Aug 16 20:42:59 2011
;; MSG SIZE  rcvd: 89

4) ask ns1.prime for the SOA record for this domain but we are missing the ip address so lets ask h.au for the A record for ns1.prime and then ask for the SOA

8:43pm zzz:~ > dig -t a @202.65.13.73 ns1.primeinternet.com.au.

; <> DiG 9.6.1-P1 <> -t a @202.65.13.73 ns1.primeinternet.com.au.
; (1 server found)
;; global options: +cmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 45835
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 1, AUTHORITY: 2, ADDITIONAL: 1

;; QUESTION SECTION:
;ns1.primeinternet.com.au.      IN      A

;; ANSWER SECTION:
ns1.primeinternet.com.au. 14324 IN      A       203.89.234.119

;; AUTHORITY SECTION:
primeinternet.com.au.   14324   IN      NS      ns1.primeinternet.com.au.
primeinternet.com.au.   14324   IN      NS      ns2.primeinternet.com.au.

;; ADDITIONAL SECTION:
ns2.primeinternet.com.au. 14324 IN      A       72.51.39.224

;; Query time: 7 msec
;; SERVER: 202.65.13.73#53(202.65.13.73)
;; WHEN: Tue Aug 16 20:44:15 2011
;; MSG SIZE  rcvd: 106

(Look at this… if we repeat step 3 the A records are now cached and returned back)

8:44pm zzz:~ > dig -t ns @202.65.13.73 vispinabox.net.au

; <> DiG 9.6.1-P1 <> -t ns @202.65.13.73 vispinabox.net.au
; (1 server found)
;; global options: +cmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 20208
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 2, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 2

;; QUESTION SECTION:
;vispinabox.net.au.             IN      NS

;; ANSWER SECTION:
vispinabox.net.au.      14276   IN      NS      ns2.primeinternet.com.au.
vispinabox.net.au.      14276   IN      NS      ns1.primeinternet.com.au.

;; ADDITIONAL SECTION:
ns1.primeinternet.com.au. 14275 IN      A       203.89.234.119
ns2.primeinternet.com.au. 14275 IN      A       72.51.39.224

;; Query time: 4 msec
;; SERVER: 202.65.13.73#53(202.65.13.73)
;; WHEN: Tue Aug 16 20:45:04 2011
;; MSG SIZE  rcvd: 121

8:45pm zzz:~ > dig -t soa @203.89.234.119 vispinabox.net.au

; <> DiG 9.6.1-P1 <> -t soa @203.89.234.119 vispinabox.net.au
; (1 server found)
;; global options: +cmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 23138
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 1, AUTHORITY: 2, ADDITIONAL: 2

;; QUESTION SECTION:
;vispinabox.net.au.             IN      SOA

;; ANSWER SECTION:
vispinabox.net.au.      14400   IN      SOA     ns1.primeinternet.com.au. support.onetelecom.com.au. 1267748488 10800

3600 604800 10800

;; AUTHORITY SECTION:
vispinabox.net.au.      14208   IN      NS      ns2.primeinternet.com.au.
vispinabox.net.au.      14208   IN      NS      ns1.primeinternet.com.au.

;; ADDITIONAL SECTION:
ns1.primeinternet.com.au. 14207 IN      A       203.89.234.119
ns2.primeinternet.com.au. 14207 IN      A       72.51.39.224

;; Query time: 26 msec
;; SERVER: 203.89.234.119#53(203.89.234.119)
;; WHEN: Tue Aug 16 20:46:11 2011
;; MSG SIZE  rcvd: 176

5) ask ns1.prime who looks after http://www.vispinabox.net.au and we find thats it a CNAME (ie alias)

8:47pm zzz:~ > dig -t ns @203.89.234.119 http://www.vispinabox.net.au

; <> DiG 9.6.1-P1 <> -t ns @203.89.234.119 http://www.vispinabox.net.au
; (1 server found)
;; global options: +cmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 40247
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 3, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 2

;; QUESTION SECTION:
;www.vispinabox.net.au.         IN      NS

;; ANSWER SECTION:
http://www.vispinabox.net.au.  14400   IN      CNAME   vispinabox.net.au.
vispinabox.net.au.      14108   IN      NS      ns1.primeinternet.com.au.
vispinabox.net.au.      14108   IN      NS      ns2.primeinternet.com.au.

;; ADDITIONAL SECTION:
ns1.primeinternet.com.au. 14107 IN      A       203.89.234.119
ns2.primeinternet.com.au. 14107 IN      A       72.51.39.224

;; Query time: 23 msec
;; SERVER: 203.89.234.119#53(203.89.234.119)
;; WHEN: Tue Aug 16 20:47:51 2011
;; MSG SIZE  rcvd: 139

6) so lets get the A record for this domain

8:47pm zzz:~ > dig -t a @203.89.234.119 http://www.vispinabox.net.au

; <> DiG 9.6.1-P1 <> -t a @203.89.234.119 http://www.vispinabox.net.au
; (1 server found)
;; global options: +cmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 32852
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 2, AUTHORITY: 2, ADDITIONAL: 2

;; QUESTION SECTION:
;www.vispinabox.net.au.         IN      A

;; ANSWER SECTION:
http://www.vispinabox.net.au.  14327   IN      CNAME   vispinabox.net.au.
vispinabox.net.au.      14395   IN      A       124.254.72.115

;; AUTHORITY SECTION:
vispinabox.net.au.      14035   IN      NS      ns2.primeinternet.com.au.
vispinabox.net.au.      14035   IN      NS      ns1.primeinternet.com.au.

;; ADDITIONAL SECTION:
ns1.primeinternet.com.au. 14034 IN      A       203.89.234.119
ns2.primeinternet.com.au. 14034 IN      A       72.51.39.224

;; Query time: 5 msec
;; SERVER: 203.89.234.119#53(203.89.234.119)
;; WHEN: Tue Aug 16 20:49:05 2011
;; MSG SIZE  rcvd: 155

===========================================
The simplest way to do this is as follows but where’s the fun then?

9:39pm zzz:~ > dig +trace rscott.org

; <> DiG 9.6.1-P1 <> +trace rscott.org
;; global options: +cmd
.                       86022   IN      NS      j.root-servers.net.
.                       86022   IN      NS      k.root-servers.net.
.                       86022   IN      NS      l.root-servers.net.
.                       86022   IN      NS      i.root-servers.net.
.                       86022   IN      NS      b.root-servers.net.
.                       86022   IN      NS      g.root-servers.net.
.                       86022   IN      NS      h.root-servers.net.
.                       86022   IN      NS      m.root-servers.net.
.                       86022   IN      NS      e.root-servers.net.
.                       86022   IN      NS      a.root-servers.net.
.                       86022   IN      NS      c.root-servers.net.
.                       86022   IN      NS      d.root-servers.net.
.                       86022   IN      NS      f.root-servers.net.
;; Received 449 bytes from 10.202.200.215#53(10.202.200.215) in 1 ms

rscott.org.             1205    IN      A       66.96.144.175
rscott.org.             1205    IN      NS      ns14.zoneedit.com.
rscott.org.             1205    IN      NS      ns7.zoneedit.com.
;; Received 93 bytes from 192.5.5.241#53(f.root-servers.net) in 5 ms

9:58pm zzz:~ > dig +trace http://www.vispinabox.net.au

; <> DiG 9.6.1-P1 <> +trace http://www.vispinabox.net.au
;; global options: +cmd
.                       86000   IN      NS      k.root-servers.net.
.                       86000   IN      NS      l.root-servers.net.
.                       86000   IN      NS      i.root-servers.net.
.                       86000   IN      NS      b.root-servers.net.
.                       86000   IN      NS      g.root-servers.net.
.                       86000   IN      NS      h.root-servers.net.
.                       86000   IN      NS      m.root-servers.net.
.                       86000   IN      NS      e.root-servers.net.
.                       86000   IN      NS      a.root-servers.net.
.                       86000   IN      NS      c.root-servers.net.
.                       86000   IN      NS      d.root-servers.net.
.                       86000   IN      NS      f.root-servers.net.
.                       86000   IN      NS      j.root-servers.net.
;; Received 449 bytes from 10.202.200.215#53(10.202.200.215) in 1 ms

http://www.vispinabox.net.au.  10127   IN      CNAME   vispinabox.net.au.
vispinabox.net.au.      10195   IN      A       124.254.72.115
vispinabox.net.au.      9835    IN      NS      ns1.primeinternet.com.au.
vispinabox.net.au.      9835    IN      NS      ns2.primeinternet.com.au.
;; Received 155 bytes from 128.63.2.53#53(h.root-servers.net) in 5 ms

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s